Saturday, January 13, 2018 admin Artikel Semasa 8

TerengganuFM diketuai Pengarah Penyiaran Negeri Terengganu, Encik Nordin bin Sulaiman mengunjungi Sdr Mokhtar, pemandu RTM Terengganu yang kini terlantar di rumah adiknya di Pulau Condong, Machang Kelantan akibat stroke. Sebelum ini beliau kehilangan sebahagian kaki akibat kencing manis. Tfm mengadakan kutipan kilat untuk membantu Sdr Mokhtar membiayai kos rawatan. Moga beliau terus tabah dan kuat semangat utk pulih. Pohon rakan2 dan sahabat mendoakan agar beliau kembali pulih.

| Sumber : FB Pengarah

Sunday, December 17, 2017 admin Artikel Semasa 47

RTM Terengganu berjaya menggondol tempat pertama dan kedua kategori kewartawanan TV pada Malam Media EPIC yang berlangsung di Primula Beach Hotel, Kuala Terengganu pada 15 Disember 2017. Tahniah dan syabas diucapkan.

| Sumber : FB Pengarah

Thursday, November 30, 2017 admin Artikel Semasa 71

 

Syabas dan tahniah kepada Jabatan Penyiaran Terengganu yang mengungguli Anugerah Media Kreatif Terbaik keseluruhan pada Malam Anugerah Kreatif TTB 2017 yang berlangsung pada 29 November 2017 di Dewan Besar, Wisma Darul Iman. Hadiah kepada pemenang disampaikan oleh Pengerusi Jawatankuasa Komunikasi, Multimedia Dan Tugas-Tugas Khas, YB Ghazali Taib manakala Perasmian disempurnakan oleh Yang Dipertua Dewan Undangan Negeri, YB Datuk Mohd Zuber bin Embong.

| Admin